Bijna carnaval!
10 februari

Dat het bijna carnaval is, dat is al weken te merken in onze school. Eerst met de onthulling van adjudant Rhoan uit groep 8 en daarna ook nog het boerenbruidspaar Thomas en Tess uit groep 6. En dan nu krijgen we overal steeds meer spullen te zien die al klaar zijn voor de kinderoptocht van zaterdag 18 februari.

 

Want wat is er de afgelopen weken hard gewerkt voor de optocht door alle kinderen. Tijdens de handvaardigheidlessen op vrijdag is de kleding beschilderd en zijn de attributen gemaakt. De kinderen van groep 7 en 8 hebben de dans geoefend voor tijdens de optocht en een grote boom gaat steeds meer vorm en kleur krijgen. Kortom onze hele optocht is door de kinderen zelf gemaakt, daar zijn we trots op en de kinderen nog meer!

 

Bovendien... er hebben zich al zo'n 100 kinderen en ouders opgegeven voor de optocht. Superleuk, zo'n grote groep!  

 

Een aantal kinderen van de leerlingenraad heeft afgelopen woensdag een rondje gemaakt langs de klassen om te laten zien hoe de Uilenbrink dit jaar verkleed zal gaan, ook ons thema is toegelicht. Door dit bezoekje zijn nog meer kinderen enthousiast geworden! 

8 februari was eigenlijk de laatste dag waarop je kon aanmelden voor de optocht, maar als je toch nog graag mee wilt lopen, stuur dan, uiterlijk dit weekend, een berichtje via Schoudercom naar Jorine van Marrewijk. Hoe groter de groep, hoe leuker! 

Als je je opgegeven hebt om mee te doen, dan kun je op dinsdag, woensdag en donderdag (meteen na schooltijd) kleding en attributen op komen halen bij het podium. 

 

Maar voor de optocht gaan we  natuurlijk vrijdag 17 februari nog even flink carnavallen met onze hele school. Hieronder de belangrijke informatie voor die dag: 

 

De leerlingen van groep 1 t/m 6 vieren carnaval op school:
•    DE SCHOOLDAG START VOOR AL DEZE GROEPEN om 09.30 uur;
•    Voor iets lekkers wordt gezorgd;
•    De kinderen nemen wel hun waterfles mee;
•    DE SCHOOLDAG EINDIGT voor alle kinderen van groep 1 t/m 6 OM 11.45 uur;
•    En dan start dus ook de vakantie. 

 

De groepen 7 & 8 vieren carnaval op de markt bij FELLOWS & FRIENDS!
•    Er is daar een INLOOPTIJD van 09.15 uur tot 09.45 uur. De leerkrachten van de groepen 7 & 8 zijn dan al daar. De kinderen kunnen dus worden gebracht of er zelfstandig naar toe komen; 
•    Voor deze groepen wordt er voor iets lekkers en wat drinken gezorgd;
•    De  festiviteiten stoppen daar om 11:30 uur dus vanaf dat moment kunnen de kinderen weer worden opgehaald of zelfstandig vertrekken. 

 

Voor groep 1 t/m 8 geldt:

- verkleden is leuk, maar moet niet

- als je niet van carnavallen houdt, dan zijn er ook nog andere dingen te doen

- serpetine mag, spuitbussen niet 

- we willen in geen geval accessoires als pistooltjes en zwaarden

 

omdat er ook nog meer is dan carnval alleen, in de bijlage nog het volgende:

- flyer feest voor alle kinderen van wijkvereniging 't Ven

- flyer KIES over gescheiden opvoeden

- informatie voorstelling KAATJE

 

We wensen u een goed weekend!

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren