nieuwsberichten

Zin in Lezen!

 

Zin in Lezen 

 

Vorig schooljaar zijn we met de hele school aan de slag gegaan met Zin in Lezen, een aanpak voor leesbevordering. Tweemonds begeleidt ons ook dit jaar bij dit proces. Vorige week woensdag hebben we onze mooie Zin-in-Lezen-momenten gedeeld en hebben we weer nieuwe input gekregen om enthousiast mee verder te gaan. We zien dat de betrokkenheid en leesmotivatie echt verhoogd wordt door de betekenisvolle leesomgeving die we creëren in en buiten de klassen!

Als je rondkijkt in de school zie je dat kinderen enthousiast bezig zijn rondom thema’s zoals de bakkerij, de post, machtige media, Sinterklaas, plankenkoorts en aardse extremen. Hierbij zien we ook regelmatig een mooie samenwerking tussen verschillende jaargroepen. Deze week schreef groep 8 bijvoorbeeld samen met groep 4 een Sinterklaasverhaal en las groep 5 voor aan groep 1! 

17 novemberLees verder
veilig weer naar school week

 

De ‘Veilig weer naar school week’

 

De herfst is weer begonnen. Tijd voor kouder weer, kortere dagen én ook: fietsverlichting. Door de drukte van alledag vergeten we het weleens om de fiets van jezelf of je kind na te lopen. Dan is het opeens eind oktober, gaat de wintertijd in en werkt de verlichting niet.

 

Daarom zijn we in deze week na de herfstvakantie gestart met de actie ‘Veilig weer naar school week’. De kinderen van de groepen 5 zijn op pad gegaan met spuitverf om op verschillende plekken het logo met “ZET JE LICHT AAN!” te spuiten. Zo wordt iedereen eraan herinnert om de fietsverlichting aan te zetten.

 

Weet jij al waar je bij fietsverlichting op moet letten?

Met goede fietsverlichting zien andere weggebruikers niet alleen jouw kind goed, ook signaleert hij of zij zelf beter wat er op straat gebeurt. Controleer de tweewieler daarom op onderstaande punten:

 • Kleur: het voorlicht moet wit of geel zijn, achter is alleen rood licht toegestaan.
 • Schijnrichting: het fietslicht moet altijd recht voor- of achteruit schijnen.
 • Locatie: losse lampjes kun je bevestigen aan het stuur of op je bovenlichaam en rugzak of bagagedrager. Op het hoofd, de armen of benen mag niet.
 • Niet knipperen: ook al lijkt het voor extra zichtbaarheid te zorgen, fietsverlichting mag niet knipperen. Doet het licht dit wel, dan riskeer je een boete.
 • Reflectoren: een rode reflector is verplicht op de achterkant van je fiets. Daarnaast heeft iedere trapper twee gele reflectoren nodig, en de velgen of banden een witte of gele reflectieband.

 

Laten we er samen voor zorgen dat onze kinderen deze herfst en winter veilig thuiskomen door hun verlichting AAN te zetten.

15 novemberLees verder
van alles wat

 

De herfstvakantie zit er al weer op en de boot uit Spanje is alweer vertrokken, de ijsbaan is geboekt, de rollen van de kerstmusical zijn verdeeld, soms lijkt het ineens allemaal heel snel te gaan. We ronden zaken af, themahoeken worden weer omgebouwd en nieuwe thema's beginnen weer te leven.

Om deze reden een paar puntjes uit de categorie aangeboden/gezocht:

- het groene lokaal was een succes, alle ingebrachte spullen kunnen weer opgehaald worden. Bedankt voor het lenen!

- heeft u thuis nog pietenpakjes liggen die niet meer gedragen worden? Wij zijn er blij mee.

- groep 3 maakt een bakkerij op het leerplein, welkom zijn: kinderschorten, koksmutsen, bakkerskleding, oude bakvormen in het zand mogen, nepbrood, neptaartjes, deegroller, werkende oven/broodbakmachine, speelgoedmixer etc.

- groep 2 zoekt materialen die passen bij het thema post.

- ligt er nog ergens in de schuur een skatebord te verpieteren? Hier is het een rage en hebben we er nóg meer.

- in de weken school, die we tot nu hebben gehad, is onze kist met gevonden voorwerpen weer helemaal gevuld geraakt, neem even een kijkje wanneer er een winterjas/broodtrommel/gymtas/schoen/knuffel/sleutel/vest etc. gemist wordt.

 

Alvast bedankt!

 

Tenslotte hieronder een stukje informatie wat de GGD graag met u wilt delen, zie ook de bijlage.

 

Cursussen en bijeenkomsten voor doelgroepen in verschillende gemeenten
In de verschillende gemeenten, binnen onze GGD regio Hart voor Brabant, worden er cursussen en bijeenkomsten georganiseerd voor mensen die in die gemeenten wonen of werken. Op www.ggdhvb.nl/cursussen staat ook het aanbod dat (alleen) voor bepaalde doelgroepen in bepaalde gemeenten wordt georganiseerd.


En wist je dat onze webinars die in het verleden zijn geweest, ook gratis terug te kijken zijn op onze website? Je vindt het overzicht hier.

Vragen, tips of verzoeken? Mail naar webinars@ggdhvb.nl.


Met vriendelijke groet,

Vakgroep Gezondheidsbevordering
GGD Hart voor Brabant

 

 

3 novemberLees verder
bijna herfstvakantie

 

En dan is het alweer vakantie! De weken vliegen voorbij. Wat is er weer veel geleerd!

 

We kijken terug en hebben veel hardwerkende kinderen gezien. En we hebben gezien hoe mooi het thema giga groen leefde. Het was geweldig om te zien hoe een klas in alle rust in het speciaal ingerichte groene lokaal aan het lezen was of zelfs tekende wat de juf voorlas. En dat je op die manier tot ontdekking komt hoeveel verschillende details kinderen horen!

 

Er is genoten van de herfst, van de paddestoelen rondom de school en de boswandelingen. In de bovenbouw zijn er ware kunstwerken van bladeren, bloemen en herfstmateriaal gemaakt.

Iedereen is het schooljaar fijn gestart. Ook de nieuwe collega’s zijn fijn opgenomen in het team en bieden een verrijking voor het werken met de kinderen, in de bijlage stellen ze zich even voor.

 

Hier nog even kleine mededeling over Schoudercom:

Sinds vandaag ziet u in Schoudercom ook de knop “afwezigheid melden”.  Via deze knop kunt u de afwezigheid van uw kind melden bij ziekte, doktersbezoek of tandartsbezoek. We vinden dit een fijne toevoeging omdat het makkelijk werkt voor ouders en het ons niet altijd lukt om in de ochtend alle telefoontjes vlot op te nemen. Blijf ons natuurlijk bellen en de leerkracht mailen en spreken als dit nodig is, maar voor kleine dingen werkt deze knop in de Schoudercom-app prima.

(Voor zaken die een verlof betreffen, geldt nog altijd de procedure van een aanvraag indienen via het formulier dat op onze website te vinden is.)

 

In de bijlagen van dit bericht nog het volgende:

 • 2 activiteiten rondom Halloween van wijkvereniging De Spil
 • een flyer met herfstvakantie-activiteiten van de gemeente
 • onze nieuwe collega's stellen zich aan u voor

We wensen iedereen een welverdiende, heerlijke herfstvakantie toe!

20 oktoberLees verder
reminder studiedag

REMINDER: woensdag 5 oktober studiedag - alle kinderen zijn vrij

3 oktoberLees verder
nieuwsbericht: kinderboekenweek, schoolgids, div. flyers

 

GIGAGROEN

 

Iedereen bedankt voor het brengen van groene materialen, we hebben voor de kinderboekenweek een leeg lokaal helemaal groen kunnen maken....wordt vervolgd....

Naast dit idee, is het idee ontstaan dat op donderdag 6 oktober iedereen zoveel mogelijk in het GROEN gekleed naar school toe komt voor de opening van de kinderboekenweek.

 

We hebben dus het volgende verzoek aan alle leerlingen en collega’s: 

 

Ga op donderdag 6 oktober maar goed je best doen

en kom naar school in het .....GROEN

 

 Verder...

 

..in de bijlagen:

 • flyer: Steunouders gezocht
 • flyer: Alle ballen in de lucht
 • flyer: Beter omgaan met je puber

Ook de schoolgids 2022/2023 is te lezen, te vinden op onze website, hier de link: Downloads Uilenbrink

 

29 septemberLees verder
Sjors Sportief

 

Vorige week heeft Sjors Sportief onze school bezocht. Vanaf vandaag kunt u inschrijven op het brede aanbod. Vaak geldt vol=vol dus ben er op tijd bij.

 

bijlage: flyer gezinspraatje vanuit Sjors Sportief

28 septemberLees verder
week 2

INFORMATIEAVONDEN

 

In deze week 2 komen we langzaam maar zeker met z´n allen weer in het schoolse ritme. Om jullie te informeren over wat uw kind nu de hele dag doet in die groep en waarom, bent u allen van harte uitgenodigd op de informatieavond(en):

 • groep 1: donderdag 29 september; 19:00 uur
 • groep 2: maandag 26 september; 19:00 uur
 • groep 3: maandag 19 september; 19:00 uur
 • groep 4: woensdag 21 september; 19:00 uur
 • groep 5: dinsdag 20 september; 19:30 uur
 • groep 6: donderdag 22 september; 19:00 uur
 • groep 7: maandag 26 september; 19:00 uur
 • groep 8: maandag 3 oktober; 19:00 uur
 • Topklas natuur en techniek: woensdag 19 oktober; 19:00 uur

 

INLOOPTIJD

 

We hebben de gewoonte om in de week na iedere vakantie ouders de gelegenheid te bieden om mee naar binnen te lopen met hun kind(eren) in de ochtend. Dit was vorige week weer erg leuk.

We willen dit toch beperken tot slechts deze weken vanwege een paar redenen. Afscheid nemen van je kind op het plein zorgt voor rustige start met de kinderen binnen, alle aandacht van de leerkracht kan immers naar de kinderen gaan. Ook hebben we gemerkt dat in de "Coronatijd" de kinderen veel zelfstandiger werden van dit zelf de school ingaan. En dat vinden we natuurlijk een positieve ontwikkeling!

Natuurlijk bent u na schooltijd altijd welkom voor een gesprekje, want we willen graag samen optrekken in het belang van uw kind. Loop dan gerust binnen! Mededelingen voor schooltijd kunnen via Schoudercom of met een briefje.

 

KISS & RIDE 

 

Vooral als het regent zien we overbelasting in de ochtendspits met alle auto’s rondom de school. Onze parkeermogelijkheden zijn beperkt, dat is jullie natuurlijk al wel duidelijk geworden. We blijven jullie verzoeken om je te houden aan slechts "kiss and ride" op de strook die ervoor bedoeld is, want bij eenmaal parkeren stroomt het verkeer niet meer door. Ook vragen de bewoners aan de Melisselaar niet op de stoep te parkeren voor de veiligheid van alle voetgangers en het zicht van de fietsers.

Hartelijk danken we alle ouders die op de fiets of te voet komen óf die verder weg parkeren, wat ook zeer helpend is in de drukte ’s ochtends!

16 septemberLees verder
eerste schoolweek

 

De spits van een nieuw schooljaar is er weer af. De kinderen zagen we blij en met weer wat extra centimeters in de lengte terug in de school. Wat fijn om alle kinderen terug te zien! Er is genoeg enthousiasme in de school om er een fijn schooljaar van te maken. Eenmaal een paar dagen gedraaid lijkt de vakantie alweer lang geleden.

Fijn om ouders deze eerste week ín de school te zien. Volgende keer na de herfstvakantie is inloop weer mogelijk. Is er in de tussentijd een gesprekje met de leerkracht nodig, schroom niet om na schooltijd binnen te lopen of een afspraakje te maken!

 

 • In de bijlagen vindt u een uitnodiging van SWV PO betreffende een ondersteuningsplan.
 • In de bijlagen vindt u ook een bericht van de typecursus die gaat starten en nog vrije plekken heeft.
 • En hieronder de informatie over de officiële opening van het schooljaar a.s. maandag 12 september. 

 

 

OPENING SCHOOLJAAR

 

Zoals jullie gewend zijn van onze school, openen we ieder  schooljaar weer op een leuke, gezellige en sfeervolle manier. Deze opening staat aanstaande maandag 12 september op het programma. Rond de klok van 08.20 zullen de collega's op het schoolplein zijn en gaan de kinderen op zoek naar hun eigen leerkracht. . De slogan die we er dit jaar aan hebben gekoppeld is:
 
"Als iedereen meetelt, kan je op elkaar rekenen."
 
Deze zin past namelijk uitstekend bij het aankomende schooljaar:
 • De regel "Iedereen mag er zijn" staat namelijk in de gehele school centraal en komt daarom in alle groepen ook ruimschoots aan bod. 
 • Verder zijn de groepen 3 t/m 8 gestart met een hele nieuwe methode (Pluspunt 4). 
En als je deze zinnen nu goed bij elkaar optelt, dan kom je tot deze slogan! 🙂  
 
Ouders zijn van harte welkom om even een blik te werpen tijdens de opening.
8 septemberLees verder
start schooljaar

 

Beste ouders en verzorgers van alle kinderen,

 

We hopen dat iedereen een fijne vakantie gehad heeft. En dat iedereen weer zin heeft om te beginnen natuurlijk.

 

Wij zijn er weer klaar voor. Het team is al weer volop in actie deze week. Woensdag hebben we een interessante studieochtend gehad rondom gedrag olv externe specialisten Willemijn Sas en Rian Matla. Dit krijgt gedurende het schooljaar nog vervolg.

 

We ontvangen graag alle kinderen weer op de gebruikelijke tijd a.s. maandagochtend om tussen 8.20 en 8.30 u. Traditioneel openen we het schooljaar op een bijzondere manier en dat zal volgende week maandag plaatsvinden, informatie hierover volgt.

 

We willen ouders die fijn met de fiets naar school komen vriendelijk verzoeken de fiets op het grasveld te parkeren zodat het voetpad vrij blijft voor de voetgangers en onze leerlingen die het voetpad op willen lopen. Het zou ook mooi zijn als dit bij het ophalen routine wordt.

Al onze afspraken rondom het verkeer rondom onze school, vindt u hier: 795428-verkeers-en-vervoersprotocol-pdf (obsdeuilenbrink.nl) 

 

De week na elke vakantie zijn ouders hartelijk welkom om de kinderen in de groep te brengen, wees welkom tijdens deze eerste week. Na schooltijd bent u altijd welkom om de nog even bij de leerkracht binnen te lopen.

Ouders, denken jullie aan een gezond tussendoor hapje én een gezonde lunch? Hier nog even onze afspraken: hapjesbeleid (obsdeuilenbrink.nl)

 

Mochten er vragen rijzen, weet dat de leerkracht van uw kind u graag te woord wil staan, zeker na schooltijd.

We wensen iedereen een heerlijk schooljaar!

Namens het team,

Met een groet,

 

Marly de Jong

Directeur

1 septemberLees verder
vrije dagen schooljaar 2022-2023

 

herfstvakantie: 24-28 oktober

kerstvakantie: 26 december - 6 januari

voorjaarsvakantie: 20-24 februari

meivakantie: 24 april - 5 mei

zomervakantie: 17 juli - 25 augustus

 

vrije dagen:

2e Paasdag: 10 april

Hemelvaart: 18 mei

vrije dag: 19 mei

2e Pinksterdag 29 mei

 

Studiedagen (alle kinderen zijn de hele dag vrij):

woensdag 5 oktober 

dinsdag 6 december

vrijdag 10 maart

maandag 12 juni

 

afwijkende schooltijden:

donderdag 22 december kerstdiner: 08:30-11:45 en 17:00-19:00 uur

vrijdag 23 december 08:30-11:45 uur

vrijdag 17 februari: 09:30-11:45 uur carnaval op school

vrijdag 14 juli: 09:30-11:45 uur laatste schooldag/sprookje

expositie en warm weer

 

Onze fantastische kunstwerken zijn vandaag en morgen te bewonderen (maandag 14:45-19:00 u; dinsdag 14:45-17:00 u).

De expositie is binnen en in ons moderne gebouw is het heerlijk koel. Dit betekent meteen ook dat we weinig maatregelen hoeven te nemen de komende dagen. Kinderen kunnen genoeg drinken natuurlijk en we gaan de zon niet opzoeken. De gymlessen komen te vervallen.

Wanneer er ouders, opa's of oma's zijn die het niet fijn vinden om op het plein te wachten, kom gerust even binnen.

 

mini-expositie

 

In het begin van het schooljaar was het onzeker of we een expositie konden inplannen. We rekenden er niet op maar gingen wel aan de slag in ateliers en met diverse kunstenaars. Nu is dit klaar... en er is zoveel moois gemaakt...dat willen we toch graag laten zien!

Dus welkom!

uitnodiging

vrijdag blik/pringlesbus mee

 

U heeft het al in het Uiltje kunnen lezen, maar voor de zekerheid nog even dit bericht:

 

Vrijdag hebben àlle kinderen een blik nodig of een pringlesbus!

 

Alle groepen gaan vrijdag aan de slag om deze deze blikken om te bouwen naar insrumenten, zodat ze maandag na de vakantie klaar zijn voor onze feestweek. Dan begint het oefenen met het Fort van der Verbeelding.

 

blik mee

 

 

20 aprilLees verder
nieuwe leerlingen

Bent u op zoek naar een fijne basisschool voor uw kind? U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking en rondleiding online of op school. Bel of mail ons, we maken heel graag een afspraak! Zien we u binnenkort?

Heeft u al een of meerdere kinderen op de Uilenbrink maar zijn er nog jongere kinderen thuis? Vergeet ze dan niet op tijd aan te melden.

Info@obsdeuilenbrink.nl - 0413310578

24 januariLees verder
Nieuwe kleutergroep is gestart!
Sinds maandag zijn we een groep rijker. De allerjongste kleuters zijn ingestroomd in een nieuwe groep. Een knusse club onder leiding van onze nieuwe collega juf Wilma Mutsaars.
We wensen deze net-vierjarigen een super fijne tijd op de Uilenbrink.
13 januariLees verder
Heerlijke dag! Wat een feest!

Wat een feest vandaag! Een heerlijke dag! Eerste keer Sint in ons fijne gebouw. Met een explosie aan prachtige surprises! En met allerlei creatieve oplossingen voor de kinderen die thuis moesten blijven, gelukkig doen Sint en Pieten het ook goed op beeld…nog even een extra groet aan de quarantainekids.

 

3 decemberLees verder
Kijkavond

De uitnodigingen hadden we al niet meer verzonden, maar misschien was het u toch ter ore gekomen: vanavond hadden we een kijkavond gepland voor oud-collega’s, omwonenden en alle geïnteresseerden… maar door de huidige situatie rondom Corona laten we helaas dit NIET doorgaan. We verplaatsen dit naar betere tijden…

10 novemberLees verder
We zijn er klaar voor!

Morgen is het dan zo ver, de lang verwachte dag om met z’n allen te starten in onze mooie nieuwe school. Hopelijk hebben jullie samen met de kinderen kunnen genieten van de vakantie.

Op school is in ieder geval hard gewerkt in de vakantie! Collega’s die ervoor gezorgd hebben dat de klas weer ingericht is, maar ook de overige algemene ruimtes ingericht want vele handen maken immers licht werk!

We hadden tegenslag en meevallers. Zo stortte een zojuist met zorg ingerichte kast in (gelukkig was de interieurbouwer direct ter plekke), waren er problemen met de riolering waardoor de straat opengebroken moest worden, kon daardoor het meubilair niet op tijd in de school gebracht worden, zijn er leveringsproblemen met het meubilair (ook daar treffen we Corona), waardoor het leerplein nog niet zoals bedoeld ingericht is en volgt dit wat later. Maar ondanks tegenslag is er met man en macht gewerkt om het op te lossen. Het resultaat mag er zijn: wat is het een prachtige school geworden! De kunstwerken van de kinderen brengen de finishing touch! Trots zijn we, op de samenwerking met zoveel verschillende bedrijven, op zo’n prachtig gebouw, op zo’n mooi speelplein (geweldig dankzij sponsorloop en crowdfunding nog zoveel kunnen realiseren), op ons team vanwege alle extra inzet. 

 

Om de start en het verkeer in goede banen te leiden, vragen we uw aandacht voor de beschrijving die al eerder is verspreid.

 

Schooltijden (i.v.m. spreiding van de toestroom):

De groepen 5 t/m 8 lopen tussen 08:15 tot 08:30 u naar hun klas, het is niet de bedoeling bij de aanvang te spelen op het plein. 

Groep 1 t/m 4 verzamelt tussen 08:30 en 08:40 u bij de leerkracht op een vaste plek op het plein. Deze plek is de kinderen al verteld tijdens het bezoek met de Koningsspelen. Zo gaat het in ieder geval tot 28 mei.

Om 11:45 en 15:15 u mogen alleen de ouders van groep 1, 2 en 3 zich verspreiden op het plein om hun kind(eren) op te halen. Alle andere ouders spreken een plek af met hun kind(eren) buiten het hek. DE PARKEERPLAATS KAN NOOIT EEN PLEK ZIJN OM AF TE SPREKEN ALS VERZAMELPLEK VOOR UW KIND (EREN).

(Op woensdagmiddag zijn alle kinderen vrij vanaf 12.30 u en op vrijdagmiddag alleen de kinderen uit de groepen 1 t/m 4)

 

Prettig verkeer in de laren en veilig naar school:

In samenwerking met buurtbewoners en gemeente is de schoolomgeving aangepast om prettig verkeer mogelijk te maken. Zo treft u een 30 km-zone aan, borden met stop- en parkeerverboden, verhoogde kruisingsvlakken, verbeterde fietsoversteken, een verbeterd fietspad naast de school, klinkers ipv asfalt voor de school en een Kiss & Ride-strook.

 

Te voet naar school

Uiteraard de nummer 1 manier om naar school te komen. Woon je op een “….laar”? Dan kom je te voet. We lopen ook naar de gym met de klas, dus je hebt geen fiets nodig. Wanneer er minder fietsen geparkeerd hoeven te worden op het plein, hoe meer speelruimte we overhouden. Kom je lopend dan heb je de keus uit twee ingangen. De eerste is de looproute naast de Kiss & Ride-strook vanuit de Melisselaar, de tweede is naast  het fietspad bij het veldje/schuurtje.

Per fiets

Woon je wat verder weg? Dan kom je op de fiets. Je gebruikt de ingang over het fietspad bij het veldje/schuurtje. Je loopt het plein op en parkeert je fiets in de fietsenstalling. Gedurende de eerste dagen worden kinderen naar hun fietsenstalling verwezen. Ouders die op de fiets zijn en hun fiets even moeten parkeren, zorgen voor een veilige plek en parkeren deze niet op het fietspad of het plein maar bijvoorbeeld op het grasveld.

Met de auto

Komt u toch met de auto dan gelden er een aantal afspraken. In de directe omgeving van de school geldt een stop- en parkeerverbod. Er is ook maar weinig parkeerruimte, dus zet uw auto veilig en legaal weg en loop een stukje naar de school als dat nodig is. 

U kunt ook gebruik maken van de nieuwe Kiss & Ride-strook. U rijdt dan naar de school vanaf de Ypelaar, alleen dan is de Kiss & Ride strook en de bijbehorende parkeerplaats bereikbaar. Rijd hier stapvoets. Bij de aanleg van deze ingang is ervoor gezorgd dat inrijden stapvoets zal moeten. Bij het inrijden treft u eerst het Kiss & Ride gedeelte, hier kunt u stoppen en uw kinderen laten uitstappen. U mag hier niet parkeren, alleen kort stoppen. Daarna maakt u de bocht en rijdt het terrein af en verlaat het terrein verplicht rechtsaf. 

U kunt ook kiezen om niet de Kiss & Ride-strook te gebruiken maar de bocht op het plein te nemen en dan kort te parkeren in de parkeervakken. Daarna moet de auto daar weer weg omdat dit gedeelte tijdens schooltijd afgesloten wordt en bij het schoolplein hoort. 

 

Om zoveel mogelijk het verkeer in goede banen te leiden zijn teamleden en ouders (in geel hesje) aanwezig om aanwijzingen te geven als dat nodig blijkt. De leerlingenraad heeft speciaal voor de goede start een filmpje gemaakt, te vinden in de bijlage. Zo zorgen we er samen voor dat het werkt!

 

We verhuisden 21 maanden geleden. We verheugen ons enorm om weer met elkaar te zijn in zo’n mooi nieuw gebouw en omgeving. We zijn er klaar voor. Laat de kinderen maar komen!

We wensen jullie weer een fijne start. Bij vragen, stel ze gerust aan de leerkracht.

Bovenbouw is over!

Ook de Deken van Miertstraat is over! Om 18:40 vertrokken de laatste sterke mannen, terwijl het eerder maar even de vraag was of het vandaag wel zou lukken. Er konden al meteen wat lege dozen mee! Morgen verder uitpakken en gaan we vast vinden wat we hier en daar nog missen 😉. 

29 aprilLees verder
Hele Buitendonklocatie al verhuisd!

Vandaag is de hele Buitendonklocatie verhuisd! Door goed voorwerk en veel handen is het gelukt! Sommige collega’s konden zelfs al gaan inruimen! Morgen de bovenbouwlocatie! Zin in!

28 aprilLees verder
Nieuw logo

Met trots presenteren we ons nieuwe logo! Natuurlijk nog de 🦉, het ronde wilden we er in houden, liever meer de kleuren van nu, maar nog wel wat blauw, maar vooral wilden we een vriendelijke uil die in beweging is! (Gemaakt door Marian en Carolien uit ons eigen team)

26 aprilLees verder
Laatste week

 

Laatste week op 2 locaties!! Nog even en we zijn weer samen in 1 gebouw! Een prachtig duurzaam gebouw waar we samen kunnen leren, ontdekken, vieren, spelen, samenwerken en midden in de wijk toch in de natuur zijn! En voor de ouders: laatste weekje heen en weer naar 2 locaties en weer terug....

19 aprilLees verder
Gebouw Melisselaar 1 opgeleverd

Het gebouw aan de Melisselaar is op 30 maart jl. opgeleverd. Met trots proosten we op dit prachtige resultaat.

 

 

Inline image

31 maartLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren