openbare basisschool De Uilenbrink

 

 

Het maximale halen uit harten, hoofden en handen

 

bekijk hier ons schoolplan om te zien wat onze missie is

 

~ wij zijn SAAM* ~

 

logo uilenbrink

 

Het laatste nieuws

!! laatste dag omzetten Schoudercom -> Social Schools

 

Op 9 mei hebben we u een nieuwsbericht geschreven over de omzetting van Schoudercom naar Social Schools.

Morgen is de omzetting, dus vandaag is het de laatste dag om dit te organiseren.

Hieronder nog even het nieuwbericht van 9 mei:

 

 

Een belangrijk bericht waarvan we hopen dat iedereen het even goed leest:

 

Schoudercom is overgenomen door Social Schools. Hier moeten we dus als school op mee. Het overzetten van Schoudercom naar Social Schools gebeurt op 24 mei a.s.

 

Om dit goed te laten verlopen en makkelijk te kunnen blijven communiceren met u, vragen wij u het volgende:

  1. Download de Social Schools app of ga naar Inloggen - Social Schools . Het inloggen kan gewoon met uw Schoudercom gegevens. Dan vragen we u een aantal stappen te doorlopen, dit kan u hier even lezen: informatiebrief 
  2. Door het aanmaken van contactpersoon “noreply@socialschools.eu” in uw mailaccount, voorkomt u dat de e-mails van Social Schools geblokkeerd worden door een filter (zie evt. de handleiding)
  3. Via deze link vindt u antwoord op uw vragen: veelgestelde vragen voor ouders 

Vanaf 24 mei gaat onze communicatie dus via Social Schools. Tot de zomervakantie kunt u foto's van Schoudercom nog wel downloaden en berichten nog wel lezen.

 

Bedankt voor uw medewerking!

HAPPY TALENT

 

Wat hebben we weer een fijne start gemaakt. Kinderen die er weer allemaal zijn en collega’s die weer zin hebben om aan de laatste fase van dit schooljaar te starten.

 

Wat is er hard gewerkt aan allerlei leervakken, maar ook speciaal deze week om vooral alle kunstwerken af te maken en de school museum klaar te maken. Wat was er een mooie opkomst om naar kunst, dans, theater, film, beeldhouwen, mos werk, fotografie en wat al niet meer te mogen kijken. Wat fijn dat het zo druk bezocht was en kinderen vol trots hun ware creaties konden laten zien!

 

We spreken in dit geval ook niet over knutselen. Dat begrip past helemaal niet bij wat er ontwikkeld is in de ateliers. Want, wat leren kinderen zo ook veel! Zeker omdat we tijdens de ateliers de kinderen steeds laten reflecteren op zichzelf. Zo leren ze over zichzelf, keuzes te maken, hoe je het beste van jezelf laat zien, wat je zelf kunt bedenken, wat het zegt over jou, over de ander, hoe je omgaat met frustratie als het even tegenzit. En dan trots zijn, op wat gelukt is. En wij trots zijn met z’n allen; ouders, grootouders, juffen, meesters, mooi hoor!

 

Een fijne start dus.

Bedankt voor jullie belangstelling!

 

In de bijlage: een uitnodiging voor een webinar mediawijsheid.

 

Denkt u er aan Social Schools te activeren? (zie nieuwsbericht van dinsdag)

 

We wensen jullie allemaal een fijn weekend.

Kalender

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren