HAPPY TALENT
12 mei

 

Wat hebben we weer een fijne start gemaakt. Kinderen die er weer allemaal zijn en collega’s die weer zin hebben om aan de laatste fase van dit schooljaar te starten.

 

Wat is er hard gewerkt aan allerlei leervakken, maar ook speciaal deze week om vooral alle kunstwerken af te maken en de school museum klaar te maken. Wat was er een mooie opkomst om naar kunst, dans, theater, film, beeldhouwen, mos werk, fotografie en wat al niet meer te mogen kijken. Wat fijn dat het zo druk bezocht was en kinderen vol trots hun ware creaties konden laten zien!

 

We spreken in dit geval ook niet over knutselen. Dat begrip past helemaal niet bij wat er ontwikkeld is in de ateliers. Want, wat leren kinderen zo ook veel! Zeker omdat we tijdens de ateliers de kinderen steeds laten reflecteren op zichzelf. Zo leren ze over zichzelf, keuzes te maken, hoe je het beste van jezelf laat zien, wat je zelf kunt bedenken, wat het zegt over jou, over de ander, hoe je omgaat met frustratie als het even tegenzit. En dan trots zijn, op wat gelukt is. En wij trots zijn met z’n allen; ouders, grootouders, juffen, meesters, mooi hoor!

 

Een fijne start dus.

Bedankt voor jullie belangstelling!

 

In de bijlage: een uitnodiging voor een webinar mediawijsheid.

 

Denkt u er aan Social Schools te activeren? (zie nieuwsbericht van dinsdag)

 

We wensen jullie allemaal een fijn weekend.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren