start schooljaar
1 september

 

Beste ouders en verzorgers van alle kinderen,

 

We hopen dat iedereen een fijne vakantie gehad heeft. En dat iedereen weer zin heeft om te beginnen natuurlijk.

 

Wij zijn er weer klaar voor. Het team is al weer volop in actie deze week. Woensdag hebben we een interessante studieochtend gehad rondom gedrag olv externe specialisten Willemijn Sas en Rian Matla. Dit krijgt gedurende het schooljaar nog vervolg.

 

We ontvangen graag alle kinderen weer op de gebruikelijke tijd a.s. maandagochtend om tussen 8.20 en 8.30 u. Traditioneel openen we het schooljaar op een bijzondere manier en dat zal volgende week maandag plaatsvinden, informatie hierover volgt.

 

We willen ouders die fijn met de fiets naar school komen vriendelijk verzoeken de fiets op het grasveld te parkeren zodat het voetpad vrij blijft voor de voetgangers en onze leerlingen die het voetpad op willen lopen. Het zou ook mooi zijn als dit bij het ophalen routine wordt.

Al onze afspraken rondom het verkeer rondom onze school, vindt u hier: 795428-verkeers-en-vervoersprotocol-pdf (obsdeuilenbrink.nl) 

 

De week na elke vakantie zijn ouders hartelijk welkom om de kinderen in de groep te brengen, wees welkom tijdens deze eerste week. Na schooltijd bent u altijd welkom om de nog even bij de leerkracht binnen te lopen.

Ouders, denken jullie aan een gezond tussendoor hapje én een gezonde lunch? Hier nog even onze afspraken: hapjesbeleid (obsdeuilenbrink.nl)

 

Mochten er vragen rijzen, weet dat de leerkracht van uw kind u graag te woord wil staan, zeker na schooltijd.

We wensen iedereen een heerlijk schooljaar!

Namens het team,

Met een groet,

 

Marly de Jong

Directeur

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren