bijna herfstvakantie
20 oktober

 

En dan is het alweer vakantie! De weken vliegen voorbij. Wat is er weer veel geleerd!

 

We kijken terug en hebben veel hardwerkende kinderen gezien. En we hebben gezien hoe mooi het thema giga groen leefde. Het was geweldig om te zien hoe een klas in alle rust in het speciaal ingerichte groene lokaal aan het lezen was of zelfs tekende wat de juf voorlas. En dat je op die manier tot ontdekking komt hoeveel verschillende details kinderen horen!

 

Er is genoten van de herfst, van de paddestoelen rondom de school en de boswandelingen. In de bovenbouw zijn er ware kunstwerken van bladeren, bloemen en herfstmateriaal gemaakt.

Iedereen is het schooljaar fijn gestart. Ook de nieuwe collega’s zijn fijn opgenomen in het team en bieden een verrijking voor het werken met de kinderen, in de bijlage stellen ze zich even voor.

 

Hier nog even kleine mededeling over Schoudercom:

Sinds vandaag ziet u in Schoudercom ook de knop “afwezigheid melden”.  Via deze knop kunt u de afwezigheid van uw kind melden bij ziekte, doktersbezoek of tandartsbezoek. We vinden dit een fijne toevoeging omdat het makkelijk werkt voor ouders en het ons niet altijd lukt om in de ochtend alle telefoontjes vlot op te nemen. Blijf ons natuurlijk bellen en de leerkracht mailen en spreken als dit nodig is, maar voor kleine dingen werkt deze knop in de Schoudercom-app prima.

(Voor zaken die een verlof betreffen, geldt nog altijd de procedure van een aanvraag indienen via het formulier dat op onze website te vinden is.)

 

In de bijlagen van dit bericht nog het volgende:

  • 2 activiteiten rondom Halloween van wijkvereniging De Spil
  • een flyer met herfstvakantie-activiteiten van de gemeente
  • onze nieuwe collega's stellen zich aan u voor

We wensen iedereen een welverdiende, heerlijke herfstvakantie toe!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren