Ons team

 

Een divers team van bevlogen collega's die het goed hebben met elkaar.

 

Van en met elkaar leren


Het doel van de school is om het maximale uit hoofden, handen en harten te halen van de ons toevertrouwde kinderen. Ditzelfde geldt ook voor onze leerkrachten: ‘Het maximale uit jezelf halen.’ Leerkrachten op onze school krijgen de gelegenheid om zich te ontwikkelen en specialiseren. Het leren van en met elkaar is voorwaarde voor verdere ontwikkeling van het individu en de school als organisatie. Zo willen wij van en met elkaar leren, met als doel een betere of nog betere vakman te worden

 

Verdeling in bouwen


De school is verdeeld in zogenaamde ‘bouwen’: De groepen 1, 2 en 3 vormen de onderbouw, 4 t/m 6 de middenbouw en de groepen 7 en 8 de bovenbouw. De ‘bouwvergaderingen’, vooral onderwijsinhoudelijk van aard, worden voorbereid en geleid door de teamleiders. De verantwoordelijkheden worden op deze manier zo laag mogelijk in de organisatie gelegd, wat de betrokkenheid vergroot.

 

onderbouw:

onderbouw team

 

middenbouw:

middenbouw team

bovenbouw:

bovenbouw

 

Ondersteuningsteam

 

De ondersteuningsgroep van de Uilenbrink bestaat uit collega’s met een gekwalificeerde opleiding en speelt een centrale rol. Zij bepaalt mede het onderwijskundig beleid ondersteunt en begeleidt groepsleerkrachten en leerlingen. 

Ons ondersteuningsteam bestaat uit: vlnr: Gwen van den Bos (specialist Mindleerlingen), Rogier Huijsmans (onderwijsassistent), Annet Meeuwissen (onderwijsassistent),  Lisa van Roekel (onderwijsassistent)

Janneke van Aspert (specialist mindleerlingen), Janine Reijnders (intern begeleider groepen 5-8), INgrid Martens (onderwijsassistent en leerkracht in opleiding),, Marian van Mierlo (intern begeleider groepen 1-4),  Inge Salzmann (specialisten meerbegaafden, executieve functies), Hanneke Walboomers (leerkracht ondersteuner)

 

zorgteam

hanneke

 

 

Managementteam 

 

De teamleiders en de directeur, vergaderen één keer per vier weken over beleids-, algemene- en bouwspecifieke zaken. Zij vormen het managementteam.

Dit managementteam bestaat uit vlnr: Marly de Jong (directeur), Berdien van der Meijden (teamleider onderbouw), Carolien Hulsbergen (teamleider middenbouw) en Aniek van Zuijdam (teamleider bovenbouw).

 

mt

 

verder kunnen we niet zonder:

Annemiek Verhaaren (flexleerkracht), Rianne Huberts (administratie), Carin van Doorn (congiërge)

 

div team

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences